پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ اسفند ۱۳۹۸، ۲۰:۲۱

نماینده وزیر بهداشت خبر داد؛

تجهیز آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در قم/ درمان ۲۱ بیمار

تجهیز آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در قم/ درمان ۲۱ بیمار

قم - نماینده وزیر بهداشت در قم از تجهیز آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در قم خبر داد و گفت: ۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافته بودند از بیمارستان مرخص شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی قم، محمد توکلی در حاشیه حضور در قم با اشاره به تجهیز آزمایشگاه تشخیص ویروس کرونا در قم اظهار کرد: با تجهیز این آزمایشگاه دیگر نیازی نیست که تست‌های تشخیص ویروس کرونا به تهران ارسال شده و کارهای تشخیص در قم انجام می‌شود.

وی بیان کرد: برای پرسنل بیمارستان‌هایی که با بیماران مبتلا به کرونا سروکار دارند دو خوابگاه اختصاصی مشخص شده است و بسته‌های حفاظت فردی نیز برای کارکنان و بیماران تأمین شده است. این بسته‌ها هر شب وارد قم شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

۳۲۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های کامکار و فرقانی قم بستری هستند

نماینده وزیر بهداشت با اشاره به اینکه در حال حاضر ۳۲۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های کامکار و فرقانی قم بستری هستند یادآور شد: برخی از این بیماران به بیماری آنفلوانزا مبتلا بوده و برخی مشکوک به کرونا هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲۱ نفر از بیماران مبتلا به کرونا که بهبود یافته بودند از بیمارستان مرخص شدند یادآور شد: ۱۳ نفر از این بیماران در بیمارستان کامکار و ۸ نفر در بیمارستان فرقانی بستری بودند.

کد خبر 4862280

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha